Софтуер за магазини и супермаркети

За да видите цялото изображение кликнете два пъти

Zoom Out
Zoom In

Софтуер за магазини и супермаркети

0,00 лв.

Кратко описание

Всеки магазинер ежедневно усеща нуждата от инструмент за бързо извършване на ревизии и приемане на стока. С помощта на HT660 ние Ви предлагаме най-подходящия за целта мобилен терминал, а в последните версии на Мистрал ще намерите и функцията за приемане на стока по предварително направена заявка - така ще контролирате по-добре Вашите доставчици.

Описание на продукта

В последните години продуктите на Мистрал софтуер ООД за автоматизация на търговски обекти се наложиха на българския пазар като популярно и функционално решение в множество вериги от магазини за хранителни стоки. Системата за синхронизация на дъщерни обекти дава голяма преднина на нашите продукти пред конкуренцията заради простотата на работа и възможността за получаване на актуална информация в реално време.
Благодарение на сътрудничеството си с водещи хардуерни произвадители като Posiflex, Datalogic, Unitech, Датекс и Еликом успяваме да доставим на клиентите си качествено решение на достъпна цена, покриващо всички изисквания на POS и Back Office системата.
Мистрал избраха веригите Промаркет (София), Супермаркети ЗОРА (Слънчев бряг и София), Супермаркети Калея (София), Супермаркети S_mart (София), Супермаркети Топ Гън (София), Верига магазини Евроленд, Супермаркети Самара 98 (Стара Затора), Супермаркети Мургаш КООП (София), Някои магазини от веригата CBA, Магазини Алкохол и Табаков, Магазини Gerry Weber.